V.T.E.K.T.A.

Van 't Eén, Komt 't Ander
Geen categorie

V.T.E.K.T.A. Activiteit zaterdag 6 mei

Het V.T.E.K.T.A uitje was weer een groot succes!
We hadden ontzettend geluk met het weer en de zonnestralen reflecteerden flink in de boules-ballen. Ook zijn er een aantal leden die zich ontwikkeld hebben tot Croquet-pro, maar ook een aantal leden die het na 10 keer nog niet onder de knie kregen… De warmte zorgde voor gekleurde gezichtjes en een lekker relaxte sfeer in het park. De speciale barbecue brunch was geslaagd en iedereen heeft enorm genoten van onze gemarineerde kipspiesjes en flinke plakken beenham, speciaal gegrild door onze grillmaster Jelmer! Uiteraard waren er ook de nodige alcoholische versnaperingen en bleef iedereen lekker lang hangen!

Kortom: het was leuk! Bedankt voor jullie gezelligheid en we zien jullie graag in november op onze ALV in Amsterdam!

XXX

Bestuur
V.T.E.K.T.A