V.T.E.K.T.A.

Van 't Eén, Komt 't Ander
Geen categorie

Algemene Leden Vergadering op 3 november 2017

Vrijdag 3 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van V.T.E.K.T.A. Iedere (oud) G.C.H.C-er is welkom om aan te schuiven en om naderhand samen met ons een biertje te drinken. Voorafgaand aan de ALV is er vanaf 19:00u de mogelijkheid een hapje te eten in, waarschijnlijk weer, Café van Leeuwen. Maar dit moeten we nog even verifiëren! Drankjes die genuttigd worden tijdens het eten en de ALV zijn voor rekening van V.T.E.K.T.A. Bij een grote opkomst en grote dorst wordt wellicht het maximale van ons budget bereikt en zal iedereen die aanwezig is zelf biertjes moeten bekostigen.

Aanmelden voor het eten voor de ALV kan van te voren per mail, wij komen hier nog op terug!

We zien je graag op 3 november in Café van Leeuwen in Amsterdam!